Club
15december

Bloedverwanten


Bloedverwanten

December = familiemaand! In plaats van gourmetten en ganzenbord is het tijd voor een onvergetelijke avond met jouw Bloedverwanten. Meeblèren met iedereen waar je van houdt op hitjes waarvan je niet meer wist dat je ze ooit op je MP3 speler had staan. Trommel dus snel je favoriete familie en vrienden op en maak je klaar voor een avond waarop je elkaar op een hele andere manier leert kennen…

Van verse hits tot klassiekers, (neder-)hiphop, R&B en guilty pleasures; we gooien alles in de blender voor de ultieme muzikale cocktail! Met kilo’s confetti, de beste dj’s en een kaartje voor een prikkie ben je the day after een berg aan gezellige herinneringen, foto’s en kater rijker! 

P79 | 's-Hertogenbosch
23.00 - 04.30 uur 
€5,- (alleen deurverkoop)
 18+ 
Line up | Tba

Algemene info

Datum: 15-12-2018
Aanvang: 23:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240