Club
22maart

Full Moon Bucket Party


Full Moon Bucket Party

Lieve mensen, 

wij gaan even overwinteren en zijn 22 Maart weer terug met de FULL MOON BUCKET PARTY. Een avond ongegeneerd emmertjes met drank wegharken met een likje verf op je gezicht. Uiteraard onder het genot van fijne hitjes en leuke mensen dus daar wil je bijzijn. 

Wat we deze keer in petto hebben? Daar denken we nog even rustig over na maar het belooft weer wat moois te worden. Knal jezelf dus alvast op aanwezig en houd onze pagina in de gaten. Tot snel! 

xx

Algemene info

Datum: 22-03-2019
Aanvang: 23:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240