Club
19mei

Klub KMPKT


Klub KMPKT

Klub KMPKT vertegenwoordigt het nachtleven met een intieme sfeer, gedragen door liefhebbers van obscure house en warme techno. 

Next up; Daniel Spanjaard. Geïnspireerd door het geluid van Carlo Lio en Dubfire is hij zelf gestart met produceren. Zijn eerste track is uitgebracht op BLA BLA records (ams) in 2013, en was een vaak te horen als afsluiter in vele sets. Vele tracks later, gesupport door o.a. Marco Corola, Arjun Vagele en Stefano Noferini, heeft hij zichzelf wereldwijd op de kaart gezet.  Verder ga je kunnen genieten SOMOS en van de winnaar van de Lab KMPKT talent scout.

Algemene info

Datum: 19-05-2017
Aanvang: 23:00 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240