Club
07oktober

SMÉRRIG


in d'n Ordinaire Jungle

SMÉRRIG

in d'n Ordinaire Jungle

NIEUWE BIJ SMÈRRIG: WE NEME OE MEE NAOR D'N ORDINAIRE JUNGLE 

We komme weer opt vak van P79 en wel mee unne hele speciale editie. Van dn aonkleding tot de meense. T gaot lijke alsof ge in dn jungle bent. Skon war! 

Heul P79 zal op zaterdag 7 oktober omgetoverd worre tot een heuse jungle. Glittertjes en panterprintjes, lekker glibbere, t is dr vochtig, het is klam, kom gewaagd, kom mee veul vlees en trek oe stoute schoenen oan. We kieze saame mee gullie tijdens dn avond ok een prins en prinses SMÈRRIG uit. Degene mee dn skonste jungle outfit kregt dn aondacht die ge verdient het + een heerlijke fles drank. Moeite waord nie?! 

En zoals ge van ons gewend bent gade nie droogg naor dn kiet dus gasserop en tot dan xxxx 

Knopjesdraoiers:
♥ De Lievelings Dj's van je Zusje
♥ NIXUS
♥ Rude Boy (Thijsje Famous)
MC Jordan 

P79
22:00 - 04:30 
€7,50 // alleen deurverkoop 
18+
Dresscode: zo ordinair jungleachtig mogelijk ♥ // de mannelijke en vrouwelijke meens mee dn skonste jungle outfit winnen een fles drank en heul veul liefde xx

Algemene info

Datum: 07-10-2017
Aanvang: 22:00 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240