Live
04juni

BIG RITCH AND THE DEMOLITION BROTHERS


Jazz in Duketown

BIG RITCH AND THE DEMOLITION BROTHERS

Jazz in Duketown

Big Ritch and the Demolition Brothers.

De band rond frontman Richard van de Elzen speelt een mix van 50’s & 60’s Style Blues. Met een voorliefde voor oa. Howlin’ Wolf, Freddie King en Little Charlie & the Nightcats. De uitmuntende harpsolo’s van Big Ritch, ondersteund door de opzwepende ritmes van the Demolition Brothers staan garant voor een stampende, dampende en dansende tent. Stilstaan is geen optie, you got to move.

Algemene info

Datum: 04-06-2017
Aanvang: 21:30 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240