Live
02april

Cripplin Snake


Bosch Blues

Tickets bestellen

Cripplin Snake

Bosch Blues

Cripplin Snake is een band voortgekomen uit de vele jaren samenwerking van Willem Scholten en Stef Smit met diverse bands waaronder The Phrase Blues Band , Cold Shot en de Southside Bluesband.
Deze bands hebben jaren lang furore gemaakt in binnen en buitenland op vele festivals en kroegentochten. 
Hoogtepunt van Cold Shot was de cd opname in het Mekka van de Blues, de Gouden Leeuw in Dongen waar zij samen speelden met o.a. Corrina Greyson, Matt Scofield en Fernando Noronha.

De Cripplin Snake zijn: Willem Scholten, Stef Smit, Cyriel Havermans, Roel Bisschop en Willem van der Schoof.

Het repertoire is erg breed en de voorkeur gaat uit naar harmonica grootheden als Kim Wilson Paul Butterfield en Lester Butler. 
Ook de blanke blues uit de tijd van Cream en John Mayall komt aan bod.
Opgegroeid o.a. met Clapton, Stones, J Geils Band Frankie Miller, Eric Burdon Rory Gallagher geeft dit een inspiratie die ten uiting komt in de set list.

VVK: € 5,00
DVK: € 7,50

Algemene info

Datum: 02-04-2017
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240