Live
08oktober

Mumfords Calling


Tribute to Mumfords and Sons

Tickets bestellen

Mumfords Calling

Tribute to Mumfords and Sons

Mumfords Calling is een unieke Mumford and Sons tribute band uit Nederland en actief sinds januari 2016. Sindsdien zijn ze in heel Nederland een veelgevraagde band op pop, folk - en tributefestivals, maar ook in de clubscene. Geïnspireerd en uitgedaagd door degelaagdheid en muzikaliteit in de songs van de populaire folkrock band  Mumford en Sons brengt deze 8-mansformatie op geheel eigen wijze een ode aan één van de populairste bands van de laatste jaren. De nodige hits zoals The Cave, Little Lion Man en I will Wait komen voorbij, maar ook andere nummers van platina albums Sigh no More  en Babel zullen de revue passeren. 

Mumfords Calling brengt de totale Mumford and Sons ervaring: een ideale mix van bluegrass, country, pop,rock & folk gecombineerd met passie, plezier en een energieke performance. Verwacht de echte Mumford and Sons sound op zijn best!

VVK: € 10,00
DVK: € 12,50

 

Algemene info

Datum: 08-10-2017
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240