Live
04november

Bail


Bluesrock van de bovenste plank, vies en ruig

Tickets bestellen

Bail

Bluesrock van de bovenste plank, vies en ruig

Bail: Groovende southern fueled bluesrock combo! Pak een blender en voeg een flinke scheut bluesrock toe, meng dit met een lading southern fueled rock en je krijgt een hele mooie mix van het fijnste soort. Muzikaliteit staat bij Bail hoog in het vaandel en haalt inspiratie uit de beste bluesrockmuziek. Up-tempo of zwaar groovend: Bail zal zeker in smaak vallen van ieder liefhebber van (blues)rock. Bail heeft op podia buiten Nederland gestaan waaronder de USA. De drive voor het spelen van Bluesrock stroomt door de aderen en brengt de band op allerlei plaatsen.

vvk 5 euro

 

Algemene info

Datum: 04-11-2018
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240