Live
25februari

CARNAVAL 2020 DUNNE ALLERLÉTSTE


FULL MOON BUCKET PARTY X SNIKHEET

CARNAVAL 2020 DUNNE ALLERLÉTSTE

FULL MOON BUCKET PARTY X SNIKHEET

FULL MOON BUCKET PARTY X SNIKHEET: DUNNE ALLERLÉTSTE

Onze eigenste Carnavalseditie is un feit! Wij slaon onze handen in ene mee die jongens van SNIKHEET en brenge het beste van twee werelden bij elkaor: Buckets van Full Moon en dunne deejaays van SNIKHEET!

Op dun allerlétste aovond vatte we der nog gére éne méé gullie en sluiten we Carnaval in stijl af! Gin humpa humpa muzik, maar gewôôn lékkere (foute) hitjes, guilty pleasures, hiphop en van alles wé. Kortom lekker djensen, twerken, hosse & springe onder het genot van unne bucket. Of bier, veul bier. Wé ge wilt jungske, tís jouw fiske.

Dus kom ut allerlétste pilske vatte, confetti uit oewe bucket haolen, zeik natte héndschuntjes de lucht in gôôie en unne dikke vette kus geve aon oewe scharrel tijdens ut mooiste fiske van Oeteldonk.

Full Moon Bucket Party X SNiKHEET IN P79 BETEKENT:
- 1 BUCKET = 10 EURO
- BIER = 2,2
- R&B, HIP-HOP, HITJES & GUILTY PLEASURES
- DUNNE DEEJAAYS VAN SNIKHEET
- AWESOME DECORATIE
- EN NOG VEEL MEER!
- ENTREE 5

Algemene info

Datum: 25-02-2020
Aanvang: 17:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240