Live
14oktober

Don Javor


Rock

Don Javor

Rock

Jarenlang waren ze in de leer bij de wijlen legendarische Don Alejandro Fernandez de Javor, de “king of rhythm & hop free fights”. Nu achten de vijf mannen zich klaar om naar buiten te treden en hun leermeester muzikaal te eren. Don Javor heeft onlangs de debuut-EP “Coming Soon” uitgebracht. De EP is geproduceerd door Dave Menkehorst (Roosbeef, Sunday Sun, Sir Yes Sir). Don Javor maakt muziek zoals Don het wil: een potpourri van rock, hiphop en garage blues. Een tikkeltje eigenwijs, maar altijd recht voor zijn raap en met bakken energie. De vijf van Don Javor hebben samen een aardige kerfstok. De leden stonden eerder op podia als Lowlands, South by Southwest, Paradiso, 013, W2, TivoliVredenburg, het Paard van Troje. En dan hebben we nog de 1001 kroegen, buurthuizen en festivalletjes.

Don Born: guitar & vocals

Don Eric: vocals & guitar

Don Joost: drums

Don Peteman: bass

Don Tim: raps & vocals

Algemene info

Datum: 14-10-2017
Aanvang: 22:30 uur

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240