Live
25mei

IkBand


podiumavond

IkBand

podiumavond

Zaterdag 25 mei, 19.00 uur. Het licht in de zaal is al gedimd, de spots op het podium springen aan. Here we go!

De nieuwste Bossche bands laten zich vandaag voor het eerst zien en horen. Ze springen tijdens deze live optredens in het diepe en trakteren het publiek op geweldige optredens.

Van rock tot funk, de muziekstijlen die de revue passeren zijn heel divers. Nog een reden dit unieke optreden niet te missen. En wie weet breken deze jonge talenten wel door, dan ben jij er maar mooi bij geweest!

IkBand is een project van Studi073 bedacht door crewmember Roos Bertens. Gedurende anderhalve maand maken jonge muzikanten kennis met elkaar en leren ze om in een band samen te spelen. Met coachingsessies worden zij klaargestoomd voor hun eerste echte bandoptreden. De coaching wordt vrijwillig verzorgd door gedreven muzikanten.

Gratis entree!

Aansluitend kun je lekker verder genieten van goede muziek & dansen bij Throwback Zeroes

Algemene info

Datum: 25-05-2019
Aanvang: 19:00 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240