Live
24november

Leif de Leeuw plays The AlLman Brothers


Tickets bestellen

Leif de Leeuw plays The AlLman Brothers

Leif de Leeuw Band behoort tot de top van de Nederlandse muziekscene en is geformeerd rondom de getalenteerde multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw. Zanger/gitarist Sem Jansen, drummer Tim Koning en bassist Boris Oud completeren het veelzijdige kwartet. De band speelt bluesrock met dampende riffs en snijdende twin-leads, overgoten met een vette seventies saus. 

Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff BeckDavid Gilmour en The Allman Brothers Band. In april 2017 speelde Leif de Leeuw Band als support van Devon Allman, de zoon van de legendarische Gregg Allman. Een maand later overleed Gregg aan de gevolgen van leverkanker. Dat betekende het einde van het Allman Brothers tijdperk. Voor de Leif de Leeuw Band een trigger temeer om het nalatenschap van deze inspirerende Allman Brothers voort te laten bestaan in een zinderende show.

The Allman Brothers Band
Wie in de afgelopen jaren een show van de Leif de Leeuw Band heeft gezien weet dat het geen standaard blues-band is. Leif: “We zijn nooit bang geweest om andere stijlen te mengen met blues, dat houdt het juist spannend.” Bands als The Allman Brothers band, The Wood Brothers en Blackberry Smoke zijn daarom ook flinke inspiratie voor de band. “The Allman Brothers band kreeg hun unieke sound doordat ze blues met jazz, rock en country mengden. Dit sluit volledig aan met wat wij gaaf vinden.” aldus Leif. “The Allman Brothers hadden de unieke gave om van een song van drie minuten die al te gek was, een jam te maken van een kwartier, die van het begin tot einde interessant bleef. Deze vrijheid van het jammen proberen wij live ook te vangen.”

voorverkoop 10  euro excl servicekosten / deurverkoop 15 euro

Algemene info

Datum: 24-11-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240