Live
05juni

Mona Lisa


Rock Covers

Mona Lisa

Rock Covers

De van oudsher top 100 Rockband Mona Lisa is terug van weg geweest! Een nieuwe bezetting in een nieuw jasje. Alle muziekkanten hebben een leven vol muziek achter de rug, met ervaring in zowel binnen en buitenland. Tijd om het iets rustiger aan te doen ?? Nee !! Rustiger zeker niet, het verschil zit hem er in dat we nu alleen nog maar spelen wat we echt leuk vinden. En dat hoor en voel je. Het gaat nu echt om de lol en de muziek en niet meer om een boterham. 
Een zangeres met een strot gevormd door o.a. wijn, port, Jaegermeister en whiskey. En een zanger die overloopt van de testosteron. 
Een drummer die overal de lol wel van in ziet, Een gitarist die altijd positief is. En een bassist die.... nou ja... eh... bast. 
Kortom het plezier en de muzikaliteit knalt de zaal in !

Genre?? Ho ho niet in hokjes denken! Daar zijn we juist aan ontsnapt. Denk aan nummers van, ACDC, RATM, Zeplin, ZZ Top, Anouk, Allanis, Melissa, Tina, (op aanvraag ook Corry) Joe Walsh, Johnny met z'n Guitar (Watson) en vele andere Rock classics.

Kortom feest der herkenning voor de echte muziekliefhebber.  En het motto van de avond: Feest moet je zelf maken, maar wij helpen wel een handje mee!
And Remember: The more you drink, the better we sound !!

Algemene info

Datum: 05-06-2017
Aanvang: 17:00 uur

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240