Live
18november

Private Label


rock covers

Private Label

rock covers

Vraag het publiek om Private Label samen te vatten in één woord, dan krijg je; “Energie!”, “Plezier!”, “Explosief!”, “Ervaren!”, “Strak!”,
“Vet!” en “vol overgave!”

Door de jarenlange ervaring weten deze mannen waar het om draait: plezier maken, dat is de essentie! En plezier maakt Private Label op het podium om dit vervolgens over te laten slaan op het publiek.  Het doel is simpel: een unieke avond creëren met mensen die live muziek waarderen. Private label doet dit met een arsenaal aan nummers die voor iedereen herkenbaar zijn: pop, rock en rock ‘n roll uit de jaren 60 t/m heden. Alles wordt met bezieling en vol overgave gespeeld en deze vier veelzijdige en zeer ervaren muzikanten weten er ieder optreden weer een feestje van te maken en het publiek te overtuigen met hun power pop-rock covers. Gas erop!

Algemene info

Datum: 18-11-2018
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240