Live
28oktober

PRODIGY XL


Tribute to The Prodigy

PRODIGY XL

Tribute to The Prodigy

The Prodigy staat al 25 jaar aan de top van het elektronische muzieklandschap. Met hun grote doorbraakalbum Fat Of The Land in 1996, waarvan tientallen miljoenen albums werden verkocht, was de band wereldwijd een hit. Zij zorgden ervoor dat een keihard electro-album zowel bij rockers als dansliefhebber in de platenkast belandde.

Prodigy XL is een rock tribute aan The Prodigy. De band speelt alle grote hits, als Smack My Bitch UpFirestarterOut Of Space en Omen, zoals ze bedoeld zijn. Met stuwende livedrums, gierende gitaren en powervocals. Samen met de herkenbare samples van The Prodigy zorgt Prodigy XL ervoor dat elk optreden in een feestelijke chaos eindigt. De band bestaat uit echte rockdieren met liefde voor The Prodigy die met hun in-your-face stage act elk publiek verandert een grote kolkende massa.

GRATIS!!!

Algemene info

Datum: 28-10-2017
Aanvang: 22:00 uur

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240