Live
09juni

Supermoon


Jazz in Duketown

Supermoon

Jazz in Duketown

Uit een ander sterrenstelsel gevlogen is hier voor u Supermoon. Ze brengen het fenomeen Moonstruck Future Funk: een buitenaardse combinatie van dikke groove, sterke harmonieen en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen.  Supermoon is dansbaar, strak en vermaak van de bovenste funk. Bands als  Crosby, Stills & Nash, Steely Dan, Blowbeat en The Meters zijn de muzikale bodem van de band waaruit dansbare funky popsongs voortvloeien. 

“North Sea Jazz zou er verstandig aan doen deze eens te gaan checken, en misschien Lowlands ook wel”  

Algemene info

Datum: 09-06-2019
Aanvang: 21:30 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240