Live
21oktober

The Dynamite Blues Band


Blues

Tickets bestellen
Live
21oktober

The Dynamite Blues Band


Blues

Tickets bestellen

The Dynamite Blues Band

Blues

BEEEENNGGGGSSSTTT !!! > Het is februari 2013 en met een enorme knal wordt de Dynamite Blues Band geboren!

Wesley, Niels en JJ, voormalige leden van de succesvolle Nederlandse blues-sensatie “Big Blind”, zijn in 2013 opnieuw bij elkaar gekomen om het publiek verder te laten genieten van hun unieke explosieve blues-cocktail. Samen met de ervaren, bevriende bassist Renzo van Leeuwen werden de instrumenten afgestoft en de Dynamite Blues Band was hiermee geboren.

Zelfs vóór ze ook maar een nummer op de plaat hadden gezet, werden ze al uitgenodigd voor vele grote optredens binnen Nederland en België; kennelijk wisten de muziekliefhebbers nog goed wat voor een vuurwerk ze konden verwachten. En de Dynamite Blues Band stelde hen niet teleur!

In 2014 nam de band haar debuutalbum “Shakedown & Boogie” in de Amsterdamse IJland-studio op met lovende recensies in de relevante muziekbladen tot gevolg. 13 eigenzinnige nummers, variërend van boogie, swing, jump-blues en rock’n’roll tot een mystieke slowblues: de verfrissende veelzijdigheid van het eerste album werd geprezen en gewaardeerd! De band speelde zelfs in de populaire talkshow “De Wereld Draait Door” voor meer dan een miljoen kijkers. De Dynamite Blues Band maakte haar energieke livestatus met het kenmerkende vette, rauwe bluesgeluid weer helemaal waar op diverse festivals als “Ribs & Blues”, “Kwadendamme Blues”  en in België op “HookRock” en het “Belgian Rhythm & Blues Festival” in Peer.

Naast de eigen optredens door heel het land, speelde de band in de afgelopen jaren ook supports voor (o.a.) The Hoax, Guy Forsyth, The Fabulous Thunderbirds, T99 en The Paladins.  

Een nieuw hoofdstuk volgt in 2016 met het tweede studio-album “Kill Me With Your Love” en de daarbij horende “promo-tour”. Nu nóg veelzijdiger en volwassener klinkend zonder aan energie en speelplezier in te boeten! Met shows op (o.a.) Het Zwarte Cross Festival en tijdens Countdown Café (Radio Veronica) laat de band horen nog steeds vol energie en dynamiek het publiek op stoom te kunnen brengen.

Voor een spetterend live-optreden van de Dynamite Blues zou je bijna een  veiligheidsbril en gehoorbescherming nodig hebben vanwege het mogelijk explosiegevaar, maar vergeet vooral niet je dansschoenen aan te trekken!  

Voorverkoop 5 euro

Deurverkoop 7,50

 

Algemene info

Datum: 21-10-2018
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240