Live
28oktober

Tribute to Elton John en Billy Joel


by The Pianoman Band

Tickets bestellen

Tribute to Elton John en Billy Joel

by The Pianoman Band

Billy Joel en Elton John behoren tot de meest succesvolle soloartiesten aller tijden. Twee zeer verschillende muzikanten maar met veel overeenkomsten: beiden beleefden hun doorbraak in de jaren '70, trekken tot op de dag van vandaag nog overal ter wereld volle stadions en zijn bovendien allebei echte “piano mannen”, zichzelf begeleidend op de vleugel. Een bepaalde verbondenheid voelen ze zelf ook; ze zijn jarenlang met z'n tweeën op tournee geweest. Zanger en pianist Daniel Roos (Gorinchem, 1987) is al van jongs af aan groot liefhebber van de muziek van zowel Billy Joel als Elton John. Er ligt dus een vanzelfsprekendheid in de keuze om aan beide artiesten een eerbetoon te houden. Naast optredens met verschillende bands in binnen- en buitenland en meerdere theatertournees als muzikaal begeleider van cabaretier Sjaak Bral, heeft Daniel de afgelopen jaren veel als barpianist opgetreden, zoals zijn muzikale helden ook ooit begonnen zijn. Billy Joel haalde uit zijn tijd als barpianist de inspiratie voor de klassieker “Piano Man”, waarnaar de tribute band daarom ook vernoemd is; de band van een 'piano man' als eerbetoon aan de twee grootste 'piano mannen' van de popmuziek! Piano Man Band bestaat uit jonge, bevlogen muzikanten en speelt de grote hits van zowel Billy Joel als Elton John: van “Piano Man” tot “My Life”, “Your Song” tot “Rocket Man” en daarnaast ook liedjes voor de echte liefhebbers. Alles muzikaal zo dicht mogelijk bij het origineel en in de originele toonsoorten. Zonder pruiken of glitterpakken, maar muzikaal het últieme eerbetoon aan de twee zangers/pianisten!

vvk 7,50

dvk 12,50

Algemene info

Datum: 28-10-2018
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240