Live
27oktober

Tribute to Deep Purple


by Purple Strangers

Tickets bestellen

Tribute to Deep Purple

by Purple Strangers

Deep Purple is de grondlegger van 'Hard Rock‘. Met hits als Black Night, Child In Time, Smoke On The Water, Woman From Tokyo and Fireball domineerde Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren.

Deze Rocklegende bestond uit de leden Blackmore, Gillan, Lord, Paice and Glover, de MARK II bezetting. In de MARK III bezetting werden met David Coverdale en Glenn Hughes album klassiekers gemaakt als Burn, Stormbringer en Made in Europe.

Purple Strangers combineert het beste van deze twee bezettingen. En meer ......... ook MARK I en IV worden niet vergeten. Authentieke hits worden uitgevoerd met authentieke instrumenten, gespeeld met nieuw enthouisiasme in de sfeer van de rocking 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een intergraal deel uit van het hypnotische Purple geluid gemaakt door Purple Strangers. Het niveau van entertainment is hoog met een show van magistrale gitaar en Hammond solo’s. Donderende drums, pompende bas en veel lang haar maken de show compleet.!

Entree voorverkoop € 9,74 / Deurverkoop € 12,50

Algemene info

Datum: 27-10-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240