Live
09februari

Tribute to Iron Maiden 20 wasted years tour


by Up the Irons

Tickets bestellen

Tribute to Iron Maiden 20 wasted years tour

by Up the Irons

  • De spectaculaire, high-energy show compleet met podium rekwisieten, special effects en natuurlijk ‘Eddie’ zelf, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met muzikaal vakmanschap en het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staan garant voor een spectaculaire avond om nooit meer te vergeten, voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende juweeltjes van Iron Maiden krakers komen voorbij tijdens een show.

    Up The Irons bestaat al sinds 1999. De band heeft veel nationale en internationale ervaring. Zo stonden ze op podia als Graspop met 25.000 bezoekers, in de 013, op het Spa Tributefest in België en op podia in Düsseldorf en Dortmund. Up The Irons heeft getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.

     

VVK € 12,50 excl servicekosten

DVK € 15

Algemene info

Datum: 09-02-2020
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellen

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240