Live
05januari

Tribute to Lenny Kravtiz


by Bauke Bakker & Friends

Tickets bestellen

Tribute to Lenny Kravtiz

by Bauke Bakker & Friends

Het beste van Lenny Kravitz wordt gebracht door een stel klasse-muzikanten onder wie Bauke Bakker van onder andere Her Majesty én in de Shack vooral beroemd om die ongeëvenaarde Supertramp en Police/Sting undercoversessies.

RAUWE ROCKSOUND Naast hem muzikanten uit Typhoon, Kenny B. en Jacqueline Govaert. De rauwe rocksound gaat het publiek terug horen in grote hits van Lenny Kravitz als: 'Are You Gonna Go My Way', 'Always on the Run', 'Let Love Rule', 'It Ain't Over & Till It's Over', I'll Be Waiting en vele andere.

Een must see voor de liefhebbers van de muziek van Lenny Kravitz, maar ook de fans van Bauke Bakker zullen dit zeker niet willen missen. De band bestaat naast Bauke Bakker uit: Twan van Gerven, Gertjan van der Weerd en Sophie van Schaik.

vvk 10 euro excl servicekosten / dvk 15 euro

Algemene info

Datum: 05-01-2020
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240