Live
05januari

Tribute to Lenny Kravtiz


by Bauke Bakker & Friends

Tickets bestellen

Tribute to Lenny Kravtiz

by Bauke Bakker & Friends

Het beste van Lenny Kravitz wordt gebracht door een stel klasse-muzikanten onder wie Bauke Bakker van onder andere Her Majesty én in de Shack vooral beroemd om die ongeëvenaarde Supertramp en Police/Sting undercoversessies.

RAUWE ROCKSOUND Naast hem muzikanten uit Typhoon, Kenny B. en Jacqueline Govaert. De rauwe rocksound gaat het publiek terug horen in grote hits van Lenny Kravitz als: 'Are You Gonna Go My Way', 'Always on the Run', 'Let Love Rule', 'It Ain't Over & Till It's Over', I'll Be Waiting en vele andere.

Een must see voor de liefhebbers van de muziek van Lenny Kravitz, maar ook de fans van Bauke Bakker zullen dit zeker niet willen missen. De band bestaat naast Bauke Bakker uit: Twan van Gerven, Gertjan van der Weerd en Sophie van Schaik.

vvk 10 euro excl servicekosten / dvk 15 euro

Algemene info

Datum: 05-01-2020
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240