Live
21april

Tribute to Ozzy/Black Sabbath


by Blizzard of Ozz (DE)

Tickets bestellen

Tribute to Ozzy/Black Sabbath

by Blizzard of Ozz (DE)

Deze indrukwekkende eerbetoon aan Ozzy Osbourne is een vande meest opwindende tributebands in Europa. De podiumpresentatie en de prachtige stem met de unieke klankkleur van Ozzy maakt van leadzanger Mojo de ultieme Ozzy Osbourne look- & sound-a-like. Een hardcore Ozzy-fan op zich. Sluit je ogen en je zult geloven dat je 'The Prince Of Darkness' echt hoort. Als het gaat om tributebands, denken sommigen dat theatraliteit en een slaafse toewijding aan het uiterlijk van het origineel alles is dat je nodig hebt. Maar de sleutel tot het succes van een werkelijk goede tributeband is dat je de originele nummers zo goed speelt als de originele band. Met een mix van professionele muzikanten uit Duitsland en Engeland brengt Blizzard Of Ozz alle hits van Ozzy en Black Sabbath in een dynamische live show en waarmee de band het publiek vermaakt en ademloos achterlaat. All Aboard and let the madness begin!!

voorverkoop 12,50 euro (incl servicekosten) / deurverkoop 17,50 euro

Algemene info

Datum: 21-04-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240