Live
21april

Tribute to Ozzy/Black Sabbath


by Blizzard of Ozz (DE)

Tickets bestellen

Tribute to Ozzy/Black Sabbath

by Blizzard of Ozz (DE)

Deze indrukwekkende eerbetoon aan Ozzy Osbourne is een vande meest opwindende tributebands in Europa. De podiumpresentatie en de prachtige stem met de unieke klankkleur van Ozzy maakt van leadzanger Mojo de ultieme Ozzy Osbourne look- & sound-a-like. Een hardcore Ozzy-fan op zich. Sluit je ogen en je zult geloven dat je 'The Prince Of Darkness' echt hoort. Als het gaat om tributebands, denken sommigen dat theatraliteit en een slaafse toewijding aan het uiterlijk van het origineel alles is dat je nodig hebt. Maar de sleutel tot het succes van een werkelijk goede tributeband is dat je de originele nummers zo goed speelt als de originele band. Met een mix van professionele muzikanten uit Duitsland en Engeland brengt Blizzard Of Ozz alle hits van Ozzy en Black Sabbath in een dynamische live show en waarmee de band het publiek vermaakt en ademloos achterlaat. All Aboard and let the madness begin!!

voorverkoop 12,50 euro (incl servicekosten) / deurverkoop 17,50 euro

Algemene info

Datum: 21-04-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240