Live
12januari

Tribute to Queen


by Mother Mercury (BE)

Tickets bestellen

Tribute to Queen

by Mother Mercury (BE)

Mother Mercury, de meest authentieke Belgische Queen coverband, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Deze vijf professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk van af te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.

Mother Mercury is geen doordeweekse coverband die toevallig wat Queen hits speelt. Deze tribute act wou een liveshow creëren waarin ze de ‘Queen’ konden neerzetten die iedereen kent van hun iconische liveconcerten. Je hebt Wembley ’86 en Live Aid ’85 gezien, dus je weet dat Queen er alles aan deed om het publiek een onvergetelijke ervaring te geven. Dat zijn grote schoenen om te vullen, vind je niet?

Voorverkoop 12,50 excl servicekosten / Deurverkoop 17,50

Algemene info

Datum: 12-01-2020
Aanvang: 17:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240