Live
04maart

Tribute to the Eagles


Tickets bestellen

Tribute to the Eagles

Van Prince tot Toto, van The Police tot James Brown, van Earth, Wind & Fire tot Supertramp en van Peter Gabriel tot Crosby, Stills, Nash & Young, Bauke Bakker heeft ze allemaal al eens geïmiteerd! Daar konden The Eagles natuurlijk niet aan ontbreken. De rol van drummer èn zanger Don Henley staat op Bauke's lijf geschreven. Bauke Bakker, bekend als drummer/zanger van onder andere Her Majesty, Krystl en Bertolf heeft al heel wat belachelijk goeie tributes op zijn naam staan. Een daarvan is Crosby, Stills, Nash & Young. Die tribute is zo uit de hand gelopen dat hij er nu theaters mee uitverkoopt! Het is dus wel duidelijk dat als Bauke een gezelschap bij elkaar zoekt om een ode te brengen aan een artiest, hij van goede huize komt!

Deze keer dus ook met zijn ode aan The Eagles. Dat doet hij met niemand minder dan zanger/gitarist Dennis Allaert (Dutch Eagles), gitarist Bas Schouten (Lisa Lois), bassiste Phaedra Kwant (Claudia de Breij, Krystl enz.) en gitarist Ruud van Halder (Marutyri).

Voorverkoop 10 euro / deurverkoop 15 euro

 

Algemene info

Datum: 04-03-2018
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240