Live
21mei

What the FRNK


Americana

What the FRNK

Americana

What the FRNK is een 4-koppige Rock band met voornamelijk Americana invloeden.  Het speelt op geheel eigen wijze nummers van Mayer, ZZtop, Jimi Hendrix & Mick Jagger. Ook film muziek wordt door deze band omgezet tot geweldige songs met eigen invloeden.  Slide gitaar en de Hammond orgel spelen hierbij de karakteristieke rol.

De band is geformeerd rondom frontman Frank Schurgers, die de gitaar en zang voor zijn rekening neemt. Orgel en Piano wordt gespeeld door Guus van Lankveld, drums door Jos Roosen en Basgitaar door Twan van Hoof.  

De history van deze muzikanten gaat ver. Zo speelde 3 members van What de FRNK vroeger in de bekende band Robin Who..?   Andere bands waarvan je deze muzikanten van zou kunnen herkennen zijn, Eagles tribute Band, Blues brothers tribute, Dreadlock Pussy, RockSoc en vele anderen. 

GRATIS!

Algemene info

Datum: 21-05-2018
Aanvang: 17:00 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240