Live
18maart

The Soul Cages


Tribute to Sting & The Police

Tickets bestellen

The Soul Cages

Tribute to Sting & The Police

Drummer Bauke Bakker (bekend van Bertolf en Her Majesty) had van jongs af aan al een voorliefde voor de muziek van The Police en later ook Sting. Dat was voor hem als drummer een enorme inspiratiebron, met name het spel van Steve Copeland.
Toen bleek al vrij snel dat hij naast drummen ook nog eens geweldig goed kon zingen. En niet zomaar, namelijk met bijna hetzelfde stemgeluid als dat van Sting! Als je je ogen dicht doet lijkt het alsof je bij een concert van Sting of The Police aanwezig bent.
Die voorliefde voor de muziek van Sting en The Police resulteerde al gauw in het opzetten van een Sting & The Police tribute band.
Deze 4-koppige band heeft verschillende bezettingen gehad, maar bestaat momenteel uit: Bauke Bakker, Sebastiaan van Olst, Micha Wink en Ruud van Halder.
Deze 4 gasten begrijpen wel hoe je een tribute neer moet zetten. Ze duiken namelijk helemaal tot in de puntjes in de muziek en de sounds van Sting en The Police. Zo hoor je goed de verschillen tussen de rauwe rock nummers van The Police en de mooie, gevoelige liedjes van Sting.
Heb je Sting of The Police altijd al een keer live mee willen maken? Deze tribute band laat je geloven dat je erbij was!

Bauke Bakker (drummer van Bertolf en Krystl, tevens ook de zanger),
Sebastiaan van Olst (bassist van Typhoon),
Micha Wink (toetsenist),
Ruud van Halder (gitarist van Marutyri).

VVK: € 10,00
DVK: € 15,00

 

 

Algemene info

Datum: 18-03-2018
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240