Live
30mei

Top Comedy


Tickets bestellen

Top Comedy

Op donderdagavond 30 mei a.s. presenteert P79 te Den Bosch weer een echte stand-up comedyshow. De grootste talenten komen hun beste grappen afvuren naar het publiek. Van professionals tot echte prijswinnaars.

Deze avondvullend programma staat garant voor ruim 2 uur stand-up comedy van de bovenste plank. 6 topcomedians en een gedreven presentator/MC zorgen ervoor dat u voor maar €5 kan genieten van deze topavond. Aan de deur €7,50 per ticket. Twijfel niet want de avond wordt afgesloten door de enige echte Arie Koomen bekend van oa De Lama 's.  Wie weet ziet u wel de nieuwe Theo Maassen, Jochem Myjer of Hans Teeuwen. Tot 30 mei in P79.! Aanvang show 20.30 uur.

Kim vd Heuvel (Belgie, halve finalist Utrechts Comedy Festival)

Steven Stol (Publiekswinnaar Culture Comedy Award)

Stamatios Doulis

Jasper Nieuwenhuis

Tim Kroezen

Jeroen Bloemhoff

Headliner ARIE KOOMEN

mc Raymon Hofkens

 

Voorverkoop 5,00 excl servicekosten / Deurverkoop 7,50

Algemene info

Datum: 30-05-2019
Aanvang: 20:30 uur
Prijs: € 5,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240