Live
17november

Tribute to Electric Light Orchestra


by Elove

Tickets bestellen

Tribute to Electric Light Orchestra

by Elove

Als undercoversessie voor de Zwarte Cross ontstaan, wegens liefde voor de liedjes gewoon nooit meer gestopt. Maak kennis met ELOVE, de perfecte vertolker van het oersterke repertoire van Electric Light Orchestra, kortweg ELO. 
Hits als Mr Blue Sky, Living Thing en Roll over Beethoven, ze komen allemaal voorbij. En natuurlijk ook die andere publieksfavorieten. In deze show kruipt zanger/gitarist Mick Hup (Oberg, Definition of Madmen, Black Top) in de huid van ELO-frontman Jeff Lynne, ondersteund door bassist Dirk Schreuders (Her Majesty), drummer en bosschenaar Dave Menkehorst (Sunday Sun), toetsenist Len van der Laak (Bertolf), achtergrondzang/gitaar Thomas Meeuwis (Woodstock the Story), achtergrondzang/gitaar Arthur Adam en cellist Jonas Pap (Kyteman, Within Temptation, Eddie Vedder).

John Lennon schijnt het eind jaren zeventig ooit te hebben gezegd: 'Als de Beatles nog hadden bestaan, dan klonken ze als ELO.' Zou zo maar eens kunnen kloppen. Feit is dat Electric Light Orchestra goed naar The Beatles geluisterd heeft. Elove heeft dat prima opgepakt en trakteert zijn publiek op een enerverende show.

Voorverkoop 7,50 (excl servicekosten) / Deurverkoop 12,50

Algemene info

Datum: 17-11-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240