Live
17november

Tribute to Electric Light Orchestra


by Elove

Tickets bestellen

Tribute to Electric Light Orchestra

by Elove

Als undercoversessie voor de Zwarte Cross ontstaan, wegens liefde voor de liedjes gewoon nooit meer gestopt. Maak kennis met ELOVE, de perfecte vertolker van het oersterke repertoire van Electric Light Orchestra, kortweg ELO. 
Hits als Mr Blue Sky, Living Thing en Roll over Beethoven, ze komen allemaal voorbij. En natuurlijk ook die andere publieksfavorieten. In deze show kruipt zanger/gitarist Mick Hup (Oberg, Definition of Madmen, Black Top) in de huid van ELO-frontman Jeff Lynne, ondersteund door bassist Dirk Schreuders (Her Majesty), drummer en bosschenaar Dave Menkehorst (Sunday Sun), toetsenist Len van der Laak (Bertolf), achtergrondzang/gitaar Thomas Meeuwis (Woodstock the Story), achtergrondzang/gitaar Arthur Adam en cellist Jonas Pap (Kyteman, Within Temptation, Eddie Vedder).

John Lennon schijnt het eind jaren zeventig ooit te hebben gezegd: 'Als de Beatles nog hadden bestaan, dan klonken ze als ELO.' Zou zo maar eens kunnen kloppen. Feit is dat Electric Light Orchestra goed naar The Beatles geluisterd heeft. Elove heeft dat prima opgepakt en trakteert zijn publiek op een enerverende show.

Voorverkoop 7,50 (excl servicekosten) / Deurverkoop 12,50

Algemene info

Datum: 17-11-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240