Band
02februari

Sonny Ragg


Sonny Ragg

Sonny Ragg is een energievolle Funk, Soul en Rock n' Roll band met een eigenzinnige sound gespeeld door muzikanten met ervaring in de Nederlandse bandscene.

De band is dit jaar door zanger/gitarist Sven Myren opgericht. Met mede bandgenoten Sjeng Meurmans (toetsen), Jeroen Straatman (gitaar), Bob Donkers (bas) en Mark van Reusel (drums) is de band gevormd en klaar voor menig podia! Op de drummer na zijn alle muzikanten in Den Bosch opgegroeid, en zoals dat gaat in het gemoedelijke Den Bosch is iedereen via via met elkaar in contact gekomen. Er staat veel op de planning voor de band: naast optredens in het clubcircuit en festivals in het nieuwe seizoen is de motivatie groot om zichzelf naar de grotere podia te spelen.

Live spelen is waar het om draait bij deze band, op deze manier ga je de muziek ook ervaren zoals het hoort.

Entree gratis!

 

Algemene info

Datum: 02-02-2019
Aanvang: 20:30 uur

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240