Club
08november

full moon bucket party


de top 2000 editie

full moon bucket party

de top 2000 editie

De afsluiter van het jaar: De TOP 2000 editie. De editie waar jullie de baas zijn over de muziek. En dat samen met heerlijke cocktails in bucket formaat met een geschminkt smoeltje onder een hemel van blacklights.

Klinkt goed, toch? Maar hier hebebn wij wel jullie hulp voor nodig:

We gaan namelijk samen de een eigen Top2000 editie neerzetten! Hoe we dat doen? Nou simpel, samen met jullie. Want wij bepalen namelijk samen wat er deze avond langskomt aan muziek. Niks is te gek, van Justin Bieber tot Abba en van de John de Bever tot aan de Spice Girls: u vraagt = wij draaien. Dus voeg aan onderstaande pol jouw favoriete nummertjes toe en vergeet vooral niet te stemmen op jouw favorieten. De top die overblijft, komt deze avond langs. En niemand minder dan ... (gaan we nog naar opzoek) die alles aan elkaar draait.
Afijn..

FULL MOON IN P79 BETEKENT:
- 1 BUCKET = 10 EURO
- BIER = 2,2
- EINDBAAS TOP2000: Kidnap The DJ

- NEON LAMPEN & AWESOME DECORATIE
- EN NOG VEEL MEER!
- ENTREE: 8

KORTOM GENOEG REDEN OM EMMERS IN JE NEK TE GOOIEN OP DEZE PRACHTIGE VOLLEMAANDAG.

TOT DAN!

Algemene info

Datum: 08-11-2019
Aanvang: 23:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240