01november

Music'scool


Herfst Jam

Music'scool

Herfst Jam

Zondagmiddag 1 november as. organiseert Music'scool 's-Hertogenbosch de Herfst Jam bij P79! Deze 11e editie wordt weer een hele mooie!

Veel toffe songs, waar de leerlingen van Music'scool hun best op gaan doen de komende weken. De beginnende, ervaren, jonge en oudere (bas)gitaar-, toetsen-, sax-, drums-, en zangleerlingen hebben na flink oefenen en onder begeleiding van hun docent één of meerdere songs ingestudeerd, zonder met hun “bandleden' samen geoefend te hebben! Onder het motto “aftikken en gas erop!” gaan ze een supervette gig geven. Ook dit jaar weer superveel bands die op die middag de beste popsongs spelen; van Avicii tot Lady Gaga en van Ed Sheeran tot de Red Hot Chili Peppers *. Voor sommige is het de eerste ervaring op een professioneel podium, compleet met lichtshow en publiek, cool! Entree is 3 euro via voorverkoop door Music'scool 's-Hertogenbosch en dagkassa P79.

Deuren open om 14:30 uur, showtime om 15:00 uur. 

Meer informatie vindt je op www.musicscool.nl Kom die leerlingen aanmoedigen!

* definitieve songslijst niet bekend

Algemene info

Datum: 01-11-2020
Aanvang: 14:30 uur
Facebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240