Live
29maart

Pene Corrida & Black Bone Nation


Tribute to alles en iedereen, maar dan wel in Metalstyle

Tickets bestellen

Pene Corrida & Black Bone Nation

Tribute to alles en iedereen, maar dan wel in Metalstyle

Niemand, maar dan ook niemand kan deze mannen in Mexicaanse kleding weerstaan. Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld.

Dit zestal geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpitsen stagedives. Popliedjes van onder andere TOTO, Katy Perry en Lady Gaga worden vakkundig omgebouwd tot knallende metal songs. Daarnaast heeft de Dordtse band een talent voor het opnemen van originele videoclips. Een aantal hiervan vergaarden zelfs bekendheid op 3FM, Radio 538,Dumpert en ... het Jeugdjournaal.Er is een nieuw album in de maak en daar hoort een zweterige album release tour bij; klaar om een salsa dansje te doen?

PENE CORRIDA, POPMUSIC ON STEROIDS!

BLACK BONE NATION  is een ruige classic hard rock band uit Johannesburg. Ze ontvingen met hun debuut album al onderscheiding in Australië en Zuid-Afrika. Met hun nieuwe album en endorsements met o.a. Jägermeister gaan ze dit jaar op tour.

Vvk 7,50 / Deur 12,50

Algemene info

Datum: 29-03-2020
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240