Live
18september

Raad de Plaat Show


Tickets bestellen

Raad de Plaat Show

RAAD DE PLAAT SHOW

Na het succes tijdens de ultieme Bossche Zomer en edities in Veghel, Berlicum, Bakel en het Intro Festival (Den Bosch & Breda) spelen we de Raad De Plaat Show bij onze vrienden in de kelder van P79!

Test jouw muziekkennis tijdens deze avond! Herken je het liedje dat wordt gedraaid door de DJ en staat deze op jouw kaart? Dan mag je het lied afstrepen! Hoe meer je kunt strepen, hoe groter de kans op een leuke prijs! 

 

PROGRAMMA

We beginnen om 20:00 uur met onze eerste plaatjes. We spelen 2 rondes, bij iedere kaart een ander THEMA! De thema's houden we nog eventjes geheim. Zet jezelf op aanwezig op facebook en houd de pagina goed in de gaten

TRAKTATIE VOOR JE MOND!

Naast ons programma, zullen er ook lekkere drankjes en heerlijke hapjes verkrijgbaar zijn! Trakteer je mond op een heerlijk drankje en lekkere borrelhapjes!

HAAL JE TICKETS EN RESERVEER JOUW PLEKJE!

De kaartverkoop is per direct van start gaan. Trommel al je vrienden/vriendinnen op want er zijn maar beperkt aantal stoelen/tafels beschikbaar! Reserveer snel om erbij te zijn!

https://raaddeplaatshow.nl/shop

RICHTLIJNEN

Volg RIVM richtlijnen ten alle tijden, meld je aan bij de ingang om je e-ticket te laten scannen en pak een plekje aan een van onze tafels of zak weg in een strandstoel.

DOWNLOAD JE SPEELKAARTEN

Speelkaarten kun je downloaden met het ticketnummer van jouw e-ticket. Speel online mee of print jouw speelkaarten via:

https://raaddeplaatshow.nl/speelkaarten

IN HET KORT

Wanneer:vrijdag 18 september, 20:00 uur

Waar: P79, Den Bosch

Prijs: Regular ticket á €9,95 (excl. €1 servicekosten)

Betaal 4 tickets en ontvang de 5e gratis (Group Ticket)

VRAGEN/OPMERKINGEN

Voor vragen en/of opmerkingen kan je een mail sturen naar:

info@raaddeplaatshow.nl

Algemene info

Datum: 18-09-2020
Aanvang: 20:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240