Live
24februari

Tribute to Aerosmith


by Bauke Bakker & friends

Tickets bestellen

Tribute to Aerosmith

by Bauke Bakker & friends

We kennen Bauke Bakker zo langzamerhand allemaal wel een beetje. “Da’s die zingende drummer, toch?” Juist! … Maar vandaag even niet. Dit keer geeft hij de stokjes over aan Nederlands’ beste rockdrummer, Mart Nijen Es, en gaat hij zelf alleen zingen!

Is ook wel nodig trouwens, alleen maar zingen, want om de bulderende power en ongekende hoogtes van Aerosmith’s opperbaas Steven Tyler te evenaren kun je je maar beter ook alléén daarop concentreren… Zonder twijfel de beste zanger van zijn generatie, dus dat is een behoorlijke uitdaging.

Maar daarvoor moet je wel ondersteund worden door een loeistrakke band met meestergitaristen en iedereen moet ook qua zingen keihard aan de bak! Nou, het is gelukt. Bauke heeft weer een clubje bazen om zich heen verzameld! Ze spelen o.a. bij Diggy Dex, Typhoon, Marutyri, The Bluebirds, Her Majesty en vele anderen.

Zet ze thuis maar vast op, al die enorme kneiters van hits: Love In An Elevator, Dude (Looks Like A Lady), Dream On, Living On The Edge, Janie’s Got A Gun, Amazing, zo kunnen we nog wel even doorgaan… zijn we d’r weer?

Dat dacht ik!

Voorverkoop € 10 / Deurverkoop € 15

NIET MISSEN!!!

 

Bauke Bakker - zang

Ocker Gevaerts - gitaar en zang

Ruud van Halder - gitaar en zang

Jacko Zieverink - keys en zang

Sebas van Olst - bas en zang

Mart Nijen Es - drums

 

 

Algemene info

Datum: 24-02-2019
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240