Live
10maart

Tribute to Herman Brood


Street!

Tickets bestellen

Tribute to Herman Brood

Street!

Street! roept de energie en de sfeer van de vroegere Brood-optredens op en doet dat puur op basis van de muziek van Herman Brood & His Wild Romance. Centraal staan daarbij de Brood-lp's uit de beginperiode: Street, Shpritsz en Cha cha. Vinyl dat je mee terugneemt naar het roerige begin van de eighties.

Street! bestaat uit 6 gedreven rockers ondersteund door twee Blondita's. Twee uur dampende, met zweet doordrenkte rock'n'roll. Voor mensen die van Herman Brood en zijn muziek houden, de energie van een optreden weer willen voelen, even terug willen in de tijd, Of voor mensen die Herman missen. 

Street! speelt eerlijk en met passie de bekende en minder bekende songs van Herman Brood & His Wild Romance. Met de hits: Saturdaynight, Never be clever, Sleeping Bird. Maar ook Doreen, Dope sucks en Checkin' out. Compleet met Blondita's zet Street! het geluid van the Wild Romance neer in kroegen en zalen door heel Nederland. 

Voorprogramma Spelfout: Spelfout is terug!  Muziek in de smaken Nederpop, rock en rap. Spelfout heeft een eigenzinnig karakter met vleugjes theater en humor, nu in een nieuwe opstelling!   "Als je de regels volgt, speel je het Spel fout"

 

voorverkoop 7,24 euro incl / deurverkoop 10 euro

Algemene info

Datum: 10-03-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240