Live
10maart

Tribute to Herman Brood


Street!

Tickets bestellen

Tribute to Herman Brood

Street!

Street! roept de energie en de sfeer van de vroegere Brood-optredens op en doet dat puur op basis van de muziek van Herman Brood & His Wild Romance. Centraal staan daarbij de Brood-lp's uit de beginperiode: Street, Shpritsz en Cha cha. Vinyl dat je mee terugneemt naar het roerige begin van de eighties.

Street! bestaat uit 6 gedreven rockers ondersteund door twee Blondita's. Twee uur dampende, met zweet doordrenkte rock'n'roll. Voor mensen die van Herman Brood en zijn muziek houden, de energie van een optreden weer willen voelen, even terug willen in de tijd, Of voor mensen die Herman missen. 

Street! speelt eerlijk en met passie de bekende en minder bekende songs van Herman Brood & His Wild Romance. Met de hits: Saturdaynight, Never be clever, Sleeping Bird. Maar ook Doreen, Dope sucks en Checkin' out. Compleet met Blondita's zet Street! het geluid van the Wild Romance neer in kroegen en zalen door heel Nederland. 

Voorprogramma Spelfout: Spelfout is terug!  Muziek in de smaken Nederpop, rock en rap. Spelfout heeft een eigenzinnig karakter met vleugjes theater en humor, nu in een nieuwe opstelling!   "Als je de regels volgt, speel je het Spel fout"

 

voorverkoop 7,24 euro incl / deurverkoop 10 euro

Algemene info

Datum: 10-03-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240