Live
22oktober

Britannica


Britse Rock en Metal Covers

Tickets bestellen

Britannica

Britse Rock en Metal Covers

Opgericht in het Nijmeegse, ergens in het voorjaar van 2019; Britannica. Een coverband met een concept. Om iets anders te brengen dan zoveel concullega’s al doen. Zoals de naam al doet vermoeden put Britannica het repertoire uit de rijk gevulde schatkist van de Britse Rock en Metal geschiedenis. Wat namen die op de playlist staan; Queen, Deep Purple, Uriah Heep, Rolling Stones maar ook het hardere werk wordt vertegenwoordigd door b.v. Iron Maiden, Judas Priest, Motörhead en door hét heavy metal icoon; Black Sabbath.
De bandleden van Britannica deden in eerdere bands al ruime ervaring op en willen van dit project een mooi succes maken. Niet alleen vanwege de zeer gevarieerde muzikale mogelijkheden die de Britse rockgeschiedenis biedt, maar bovenal omdat ze zelf enorm genieten van het muziek maken samen. De spelvreugde straalt van de band af en tijdens de wekelijkse bandrepetities vliegen nieuwe ideeën vaak in het rond en komen er songs bij.

Britannica bestaat uit;

Winston Arntz (zang) – Dave Relou (gitaar/zang) – Robert Mulling (bas/zang) – Rob Engelman (drums) – Frank Hermsen (gitaar)

Voorverkoop 5 euro excl servicekosten / deurverkoop 10 euro

Algemene info

Datum: 22-10-2023
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240