Live
25mei

IkBand


podiumavond

IkBand

podiumavond

Zaterdag 25 mei, 19.00 uur. Het licht in de zaal is al gedimd, de spots op het podium springen aan. Here we go!

De nieuwste Bossche bands laten zich vandaag voor het eerst zien en horen. Ze springen tijdens deze live optredens in het diepe en trakteren het publiek op geweldige optredens.

Van rock tot funk, de muziekstijlen die de revue passeren zijn heel divers. Nog een reden dit unieke optreden niet te missen. En wie weet breken deze jonge talenten wel door, dan ben jij er maar mooi bij geweest!

IkBand is een project van Studi073 bedacht door crewmember Roos Bertens. Gedurende anderhalve maand maken jonge muzikanten kennis met elkaar en leren ze om in een band samen te spelen. Met coachingsessies worden zij klaargestoomd voor hun eerste echte bandoptreden. De coaching wordt vrijwillig verzorgd door gedreven muzikanten.

Gratis entree!

Aansluitend kun je lekker verder genieten van goede muziek & dansen bij Throwback Zeroes

Algemene info

Datum: 25-05-2019
Aanvang: 19:00 uur
Facebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240