Live
09april

General Electrick


rock covers

Tickets bestellen

General Electrick

rock covers

De naam zegt het al, deze band speelt van alles: Beatles, Stones, Animals, Byrds, Police, Hendrix, Cream, Led Zeppelin, The Kinks, Small Faces, Grand Funk Railroad, Paul McCartney……. als het maar elektrisch is en de vonken er maar vanaf vliegen. Bekende en minder bekende covers uit de 60’s, 70’s en 80’s, toen popmuziek nog muziek was. Gespeeld door vier gelouterde profmuzikanten die niets liever doen dan met hun hobbybandje de boel op z’n kop zetten, in de kroeg maar ook op het concertpodium, want inmiddels heeft GENERAL ELECTRICK met groot succes het voorprogramma verzorgd van DE DIJK en de Britse glam-rock legende THE SWEET.

“General Electrick covert werk van The Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple en The Who en doet dat zó goed dat je met je ogen dicht luisterend naar een ander tijdperk zweeft” (uit De Gelderlander).

WERNER CORNAND (leadzang, basgitaar): Na patat het beste dat ooit vanuit België naar de lage landen is gekomen. Verdiende zijn sporen bij o.a. SPRYNG, PERSONNEL, URBAN HEROES, BOLLAND & BOLLAND en HENK WESTBROEK en tourde door Europa met toneelgroep Orkater’s PREFAB FOUR.
Werner’s fenomenale stembereik stelt hem in staat feilloze Eric Burdon-, Steve Marriot-, Robert Plant-, Paul McCartney- en Sting-immitaties neer te zetten.

JAN LOOMANS (leadzang, slaggitaar): Singer/songwriter. Betoverde al lang voordat unplugged “in” was Breda en omgeving met z’n gouden stem en akoestische gitaar, en is daar inmiddels wereldberoemd.
Zong, speelde en componeerde ooit voor de succesvolle band DIESEL, waarmee hij twee singles opnam. Tourde in 1999 door Nederland met Ad Visser en de Lucky Strike Pop Quiz.

FERD BERGER (leadgitaar, zang): Luidde zijn carrière in bij de groep Lucifer, Pussycat, Margriet Eshuis, BOTS! en VOF De Kunst (waaronder de hitsingles “Suzanne” en “Een kopje koffie”).

Paul Damen (drums): Een keur van coryfeeën als THE TRAMMPS, JIMMY BO HORN, EDDY FLOYD, TAVARES, HENK WESTBROEK, BERT HEERINK, BOTS! en – believe it or not – LIONEL RICHIE, MELISSA ETHERIDGE en PHIL COLLINS deden reeds een beroep op deze Bossche sessiedrummer. 

voorverkoop 7,50 euro excl servicekosten / deurverkoop 10,00 euro

Algemene info

Datum: 09-04-2023
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240