Live
22januari

Lapa Loca Plays Clapton


Tickets bestellen

Lapa Loca Plays Clapton

Yes! Lapa Loca heeft niet stil gezeten en is alweer klaar voor een volgend avontuur. Waar ze (nog steeds) veel successen beleven met hun ode aan Aretha Franklin: ‘Aretha plays the Blues’, wagen ze zich nu aan gitaarGod Eric Clapton. En dat is niet zo’n vreemd vervolg.
Gitarist Frits Appel fascineert zich al vóór het begin van zijn gitaar-carrière voor deze bijzondere, veelzijdige muzikant. Je hoort zijn inspiratie terug in al zijn voorgaande projecten, zoals Daniël Calderas en Rattlesnake Shake.

‘A DREAM COME TRUE, OM MET DEZE FIJNE MUZIKANTEN EINDELIJK EEN ODE TE KUNNEN BRENGEN AAN ERIC CLAPTON. HIJ HEEFT MIJ GEÏNSPIREERD EN ERVOOR GEZORGD DAT IK GITAAR
BEN GAAN SPELEN’

En nu is het tijd om samen met Lapa Loca het volgende te presenteren: Lapa Loca plays Clapton. Laat je mee terug nemen naar het levenswerk van Clapton, natuurlijk ook met songs van Cream, Derek & the Dominos en Blind Faith. En niet te vergeten de songs van Clapton zijn helden, zoals JJ Cale, Robert Johnson en Jimi Hendrix, waar hij grote successen mee boekt.

voorverkoop 7,50 excl servicekosten / deurverkoop 10,00

 

Algemene info

Datum: 22-01-2023
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 7,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240