Live
05juni

Purple Strangers


tribute to Deep Purple

Tickets bestellen

Purple Strangers

tribute to Deep Purple

P U R P L E  S T R A N G E R S

Deep Purple is de grondlegger van 'Hard Rock‘. Met hits als Black Night, Child In Time, Smoke On The Water, Woman From Tokyo and Fireball domineerde Purple in de 70’s de hitlijsten voor vele jaren. Purple Stranger voeren de authentieke hits uit met authentieke instrumenten en er wordt gespeeld met nieuw enthouisiasme in de sfeer van de rocking 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een intergraal deel uit van het hypnotisch geluid gemaakt door Purple Strangers. Het niveau van entertainment is hoog met een show van magistrale solo’s van gitaar en Hammond , donderende drums, pompende bas en veel lang haar!

PURPLE STRANGERS zijn:
Ron Gershwin - Zang
Peter-Jan Kleevens - Hammond, keyboard
Wim Vandenoord – basgitaar
Hans in t Zandt – drums
Wilko van Beek – gitaar

voorverkoop 5 euro / deurverkoop 10 euro

Algemene info

Datum: 05-06-2022
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
23.00
23.00
23.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240