18september

Raad de Plaat Show


Tickets bestellen

Raad de Plaat Show

RAAD DE PLAAT SHOW

Na het succes tijdens de ultieme Bossche Zomer en edities in Veghel, Berlicum, Bakel en het Intro Festival (Den Bosch & Breda) spelen we de Raad De Plaat Show bij onze vrienden in de kelder van P79!

Test jouw muziekkennis tijdens deze avond! Herken je het liedje dat wordt gedraaid door de DJ en staat deze op jouw kaart? Dan mag je het lied afstrepen! Hoe meer je kunt strepen, hoe groter de kans op een leuke prijs! 

 

PROGRAMMA

We beginnen om 20:00 uur met onze eerste plaatjes. We spelen 2 rondes, bij iedere kaart een ander THEMA! De thema's houden we nog eventjes geheim. Zet jezelf op aanwezig op facebook en houd de pagina goed in de gaten

TRAKTATIE VOOR JE MOND!

Naast ons programma, zullen er ook lekkere drankjes en heerlijke hapjes verkrijgbaar zijn! Trakteer je mond op een heerlijk drankje en lekkere borrelhapjes!

HAAL JE TICKETS EN RESERVEER JOUW PLEKJE!

De kaartverkoop is per direct van start gaan. Trommel al je vrienden/vriendinnen op want er zijn maar beperkt aantal stoelen/tafels beschikbaar! Reserveer snel om erbij te zijn!

https://raaddeplaatshow.nl/shop

RICHTLIJNEN

Volg RIVM richtlijnen ten alle tijden, meld je aan bij de ingang om je e-ticket te laten scannen en pak een plekje aan een van onze tafels of zak weg in een strandstoel.

DOWNLOAD JE SPEELKAARTEN

Speelkaarten kun je downloaden met het ticketnummer van jouw e-ticket. Speel online mee of print jouw speelkaarten via:

https://raaddeplaatshow.nl/speelkaarten

IN HET KORT

Wanneer:vrijdag 18 september, 20:00 uur

Waar: P79, Den Bosch

Prijs: Regular ticket á €9,95 (excl. €1 servicekosten)

Betaal 4 tickets en ontvang de 5e gratis (Group Ticket)

VRAGEN/OPMERKINGEN

Voor vragen en/of opmerkingen kan je een mail sturen naar:

info@raaddeplaatshow.nl

Algemene info

Datum: 18-09-2020
Aanvang: 20:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
23.00
23.00
23.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240