Live
23oktober

Tribute to Pearl Jam


by ROOTS play PJ

Tickets bestellen

Tribute to Pearl Jam

by ROOTS play PJ

De band werd in 2014 opgericht als Pearl Jamming en speelden 7 jaar lang hun energieke liveshow op tal van grote podia en festivals in Nederland, België en Duitsland. Een eerbetoon aan een van hun favoriete rockbands.

 

Met de mogelijkheid om in de toekomst andere tributes dan Pearl Jam te spelen is de naam van de band veranderd in ROOTS (play Pearl Jam).

 

ROOTS staat bekend als een goed geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo's, een strakke ritmesectie, een charismatische frontman en bandleden met jarenlange ervaring. De band besteedde veel tijd aan het bestuderen van de albums en live-opnames van Pearl Jam om de band tot in de puntjes te vatten en te vertalen naar een eigen liveshow.

 

Uiteraard met de grote hits als “Alive”, “Black” en “Jeremy” maar ook recentere nummers als “Sirens” en “Just Breathe”. Om de live-ervaring compleet te maken, spelen ze zelfs meerdere covers die Pearl Jam de afgelopen 30 jaar heeft gespeeld.

 

Met elk optreden heeft ROOTS (play Pearl Jam) zijn positie als een van de beste Pearl Jam-tributes van Europa bewezen. Een must-see voor elke Pearl Jam-fan die er is!

voorverkoop 10 euro / deurverkoop 15 euro

Algemene info

Datum: 23-10-2022
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240