Live
05februari

Tribute to R.E.M.


by The 40 Watt Band

Tickets bestellen

Tribute to R.E.M.

by The 40 Watt Band

In 2011 kwam er een einde aan de unieke 31-jarige carrière van R.E.M. De band liet een onwaarschijnlijk muzikale erfenis achter. Van de rauwe garagerock uit de begindagen tot de wereldhits uit hun absolute topperiode: met The 40 Watt Band komen deze songs nu terug tot leven. Met toegewijde muzikanten uit Belgische indie-bands als Very Camel, Be Nice To The Bus Driver, cmon cmon en Mercelis weet de groep de sound en feel van R.E.M. feilloos te vatten. Voeg daarbij de stem van zanger Bert Leijssen die wel heel erg dicht tegen die van Michael Stipe aanleunt en het plaatje is compleet.
Een elektrische festivalset of een ingetogen unplugged-sessie, The 40 Watt Band are your men. Bar Electrolite in Lichtervelde, gekend en geliefd door het management én de bandleden van R.E.M., nodigde de band reeds uit voor een sessie die op de goedkeuring kon rekenen vanuit Athens, GA.

voorverkoop excl servicekosten10,00 / deurverkoop 15,00

Bert Leijssen (Very Camel) - vocals
Tijl Cuppens (Be Nice To The Bus Driver) - guitars, mandoline, vocals
Bart Noten (Be Nice To The Bus Driver) - guitars, melodica, vocals
Tijl De Ridder (Mercelis, Nieuwstadt) - bass
Michel Becx (The Smiths Presumably, cmon cmon) - drums

Algemene info

Datum: 05-02-2023
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
23.00
23.00
23.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240