Live
03april

Tribute to Rory Gallagher


By Bullfrog Taste Express

Tickets bestellen

Tribute to Rory Gallagher

By Bullfrog Taste Express

Bullfrog Taste Express brengt een muzikaal eerbetoon aan een van de meest invloedrijke gitaristen uit de History of Rock. Centraal staat hier natuurlijk Rory Gallagher ; de helaas veel te vroeg overleden Ier die met zijn afgeragde Strat is verworden tot een regelrechte icoon in de blues-rock.

The Bullfrog Taste Express heeft, als het op muzikale ervaring aankomt, een rijkelijk gevulde schatkist. Ze werden ook reeds 4x uitgenodigd om het jaarlijks Rory Gallagher Trib. festival in Cork Ireland te bespelen!

Succes verzekerd!

 

Gitarist/zanger Wilko van Beek maakt(e) deel uit van ondermeer I’ve got the Bullets (+Frédérique Spigt) en Sidewalk-Sally, terwijl hij met de hardrockformaties Hammerhead en Perfect Strangers in de jaren tachtig en negentig de hele wereld rondreisde.

 

Nico Groen is vooral bekend als Blues-Rock-drummer en speelt op dit moment óók bij Sidewalk-Sally. Voorheen speelde hij o. a. met Herman Brood, Hans & Candy Dulfer, Normaal, Adje v.d. Berg en tourde met Flavium zelfs in het voorprogramma van Rory Gallagher.

Bassist Dave Burns uit Manchester Engeland is vooral bekend als origineel lid van Tony Dowlers Hellhounds en Sinnerboy (Rory Gallagher Tribute Band). Met beide

bandstourde hij meer dan 20 jaar uitgebreid door Europa

 

voorverkoop 7,50 / deurverkoop 10,00

Algemene info

Datum: 03-04-2022
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 7,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
23.00
23.00
23.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240