Live
08januari

Woodstock Tribute Band


Tickets bestellen

Woodstock Tribute Band

De Woodstock Tribute Band is een 8 man’s formatie die het overgrote deel van het Woodstock repertoire live ten gehore brengt.

En dat doen ze op zo’n wijze dat het verschil met het origineel nauwelijks te horen is en dat is bijzonder, erg bijzonder. Zeker als je je realiseert dat de verschillen tussen de originele bands enorm zijn. Probeer maar eens muziek van Janis Joplin, Santana, The Who, Jimi Hendrix, The Band, CCR en vele anderen op een hoog niveau te spelen. De Woodstock Tribute Band doet dat schijnbaar moeiteloos. Het is dan ook niet voor niets dat zij een van de meest gevraagde tribute bands van Nederland zijn.

Zij brengen het publiek terug naar de flower power tijd met love, peace and happines. De positieve en opgetogen sfeer die de band weet te creëren wordt in heel Nederland geroemd.

Line up:  Sabine van Gessel (leadvocals) - Jan van der Burg (vocals/Guitar) - Maarten van Iersel (guitar) - Roel Wessels (Keyboards) - Maurice Nobelen (Bass) - Sander van den Berk (Drums) - Wendy van de Camp en Jeanne de Laat ( Backing vocals).

voorverkoop excl servicekosten 10 euro / deurverkoop 15 euro

Algemene info

Datum: 08-01-2023
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240