Live
03oktober

Jahaa... we mogen weer!!! Alice in Wonderbra 4.2 !


covers

Tickets bestellen

Jahaa... we mogen weer!!! Alice in Wonderbra 4.2 !

covers

Zo mensen, wij dachten dat het leuk zou zijn om eens even goed af te trappen samen met jullie... Iedereen is nog een beetje voorzichtig merken wij en dat mag best!

Dus......verzinnen wij een actie en niet zo maar 1... Vanaf 16h30 staan wij voor jullie klaar en is tot 21h00 het pils/fris en wijn geheel bij de prijs inbegrepen.

Speciaalbier etc helaas niet, het potje is bij ons ook leeg. Dus pak die kaarten en voel je welkom. Tot 3 oktober!!!

Alice in WonderBra is een energieke coverband met ervaren muzikanten uit de Randstad en Brabant. Beetje pop en veel rock. Met nieuw repertoire: van Artic Monkeys via The Doors naar Foo Fighters, van Franz Ferdinand via Oasis naar Muse, van David Bowie via Lenny Kravitz naar Prince, van AC/DC via Coldplay naar de Red Hot Chili Peppers. Een setlist van meer dan 60 nummers. Dat is 5 uur muziek! Alice in Wonderbra houdt van broeierige sfeertjes, van lol maken met het publiek, van rock’n’roll.

Bezetting
Jeroen Aalbers, leadzang & gitaar
Alexander van Engelen, gitaar & zang
Vincent van der Aa, drums & zang
Jan Kamphuis, bas & zang

Voorverkoop 17,50

Algemene info

Datum: 03-10-2021
Aanvang: 16:30 uur
Leeftijdsgrens: 18
Prijs: € 17,50
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240