11oktober

Q size & Vintage Heroes


rock covers

Tickets bestellen

Q size & Vintage Heroes

rock covers

Q-Size is een rockcover-band uit Heeswijk-Dinther opgericht in 1996, de tijd waarin the female rock singers een opmars maakte. Aangevoerd door de lady's of rock  Marie-Jose en Karin speelt deze 7 koppige band een swingende selectie rock nummers van o.a. Anouk, Alanis Morisette Led Zeppelin, Mothers' finest, Queen en Anastacia, uiteraard opnieuw verpakt in een Q-size jasje. Vele podia heeft deze band beklommen en honderden optredens zijn de revue gepasseerd. Voorprogramma's van the Golden Earring, de Dijk, Band zonder Banaan , festivals  en vooral veel optredens in muziekcafe's en lokale podia voeren de lange lijst aan. De muzikanten zijn nog steeds van het eerste uur,ervaren, goed op elkaar ingespeeld en delen de passie voor het maken van muziek. Een optreden van Q-size staat dan ook garant voor energie en passie. Het doel is die passie over te brengen en te delen met het publiek.

vvk 5 euro / dvk 7,50

Algemene info

Datum: 11-10-2020
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Events

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
21.00
21.00
21.00
21.00
15.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240